top of page

Fotomodellen

Fotomodellen zijn inzetbaar voor advertentie- en billboardcampagnes. Maar ook voor bedrijfskalender of beeldvorming voor reclamebureaus .

Catwalk modellen

Onze catwalkmodellen zijn allen professioneel opgeleid en zorgen daarom voor een éénheid op de catwalk.

Fashion modellen

Een fashion model is allround! Hij of zij is in bezit van een professioneel portfolio heeft ervaring, zelfvertrouwen, de juiste werkhouding en is inzetbaar voor fotomodel-opdrachten en catwalk opdrachten.

Lingerie modellen

Lingeriemodellen zijn fotomodel, catwalk model of zelfs fashion model en genieten van het geschenk uit de natuur; het perfecte figuur! Lingeriemodellen zijn inzetbaar voor opdrachten als fotomodel of zijn inzetbaar voor het lopen van lingerie shows.

Mannelijke modellen

Mannelijke modellen zijn inzetbaar voor reclame shoots, catwalk opdrachten, en fashion gerichte boekingen maar ook zijn mannelijke modellen geschikt om te werken als host demonstrant en entertainment model.

Entertainment modellen

Onze entertainment modellen zijn modellen die beschikken over een specifiek entertainment talent. Zij vermaken uw gasten met een spontaan praatje en zien er exposant gekleed uit. Denk hierbij modellen tijdens een feestelijke opening. 

Promotie modellen

Promotiemodellen zijn specifieke Hostesses of Entertainment modellen die zorgen voor productpromotie in uw winkel of stand. Promotiemodellen zijn in groepsverband ook actief inzetbaar. Onze flyerteams zijn gespecialiseerd enthousiasme en heeft een leuk hippe uitstraling, aangepast op de wens van de klant.  

Rijpere & Plussize modellen *

Fashion Events

     Fashion for Charity                                       Fashion City

1001 faces

 

Modeling

 

 

 

bottom of page